Köpvillkor

För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos Konsumentverket.

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

CLOXIG  levererar till privatpersoner, företag, skolor, organisationer, föreningar och församlingar på den skandinaviska marknaden.

Frakt

Din order skickas från oss samma dag eller dagen efter att ordern kommit in och/eller blivit betald.

Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan vi skickat ordern till dig.

Om en vara skadas under transporten, skall skadan anmälas omgående till speditören (Posten, Schenker, DHL eller liknande).
Du kontaktar även oss för reklamation då vi ansvarar för att leveranserna kommer fram till dig välbehållna.

Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt.

Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

CLOXIG använder cookies.

Reklamation, Returer och Garanti

REKLAMATIONSVILLKOR OCH ÅNGERRÄTT
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

ÅNGERRÄTT & RETURER
Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta CLOXIG. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).

GARANTI
Samtliga garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Vi hjälper givetvis till med kontakt och garantiåtgärder, så tveka inte att kontakta oss.

CLOXIGT förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har CLOXIGT rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.